Лариса Шайденко (Пивнева), on 11.2.2011, 10:00, said:
Поясни , мені , будь ласка .
Я , взагалі , не сприймаю «постiндустрiальну молодiжну мову» , а скористувалася нею один раз , коли написала : «ржунимагу» , вважаю це своєю помилкою і прошу за це пробачення . Але наголошую , це особисто моя думка і я її не нав’язую іншим .
Бачу , що ти не погано володієш українською , але не зрозумів , що це не експеримент і не бойкот ( як бачить цю проблему Борис , що є великим знавцем підтексту ) а моє право ( знов таки п.4.1 ) .
Готова перейти знов на російську , тим більше , що мені це не так вже і важко , але … Я більше не бажаю чути , як принижують і гноблять нашу рідну мову наші російські колеги , не хочу вислуховувати , що я наслухалася Фаріон та інших і тому пишу українською .
При спілкування російською мається на увазі те , що ми всі добровільно перейшли на цю мову , що зрозуміла всім , а не тому , що російська краща .
Вільно чи не вільно російські колеги мене образили . Треба зробити висновки , вибачитися , а не задавати питання : де ти побачила образу ? Я ображена і цього досить …
ЛАРИСА со всеми уважениями к ВАМ, но я ничего не поняла из того что Вы хотели сказать!!!!

Сообщение отредактировал Зина Чебану (Доду): 11 February 2011 - 10:21 AM