Валентина Савченко, on 14 July 2025 - 08:11 PM, said:
Глобальна деградація людства на планеті у наявності.
Повністю поділяю твою точку зору.
Там вибрали Трампа. Тут подобається Зеленский. Арестович, Притула. Що спільного у них - всі ці люди з шоу бізнесу.
Зараз ми це бачимо: там отморожена вата вбиває братів і горлопанить, шо не успокоїться , поки не повбиває усіх,
...
Хтоб не був у нас президентом війна б все рівно була б. Бо рашка поставила ціль нас знищити і повод їй зовсім не потрібний.
Я колись тут писав, що коли в россії кажуть, що "ми адін народ" - значить, в їх розумінні, українців не має бути. Бо якщо "ми адін народ", навіщо воювати та вбивати.
Це мені нагадують події, що написані в Біблії. Коли євреї вийшли з Єгипту та через сорок років позбулися рабської ментальності та стали вільними. За це їх все життя переслідували та переслідують і зараз.
Думаю нашу націю очікує така сама доля. Коли "не брати" будуть весь час вважати нас їхньою колонією, яка не має право мати свою державність, а нашу землю будуть вважати своєю, бо колись ми були поневолені так, як поневолені інші народи россії зараз (якути, татари, удмурти та багато інших) .
...а у нас критична маса вздихатєлєй, сильно любящих президента. Нема разніци, хто він урка чи блазень. В мозгах установка - президента треба любити, їм здається, що Від нього залежить УСЬО!
Згоден. Саме так - "вєра в царя батюшку", що залишились нам у спадок від рабства. Через шість років буде сорок років, як отримали Волю, а ментальність, нажаль, змінюється дуже повільно. Задаю собі питання: "Древнім єврєям знадобилось сорок років позбутись рабства. Скільки нашому народові треба часу посбутися совковості?"
... А миролюбива пухнаста Европа, або США? Там хіба не діагноз? Вай-вай ! Ми занепокоєні! Так нізя! трохи ще повбивайтеся там, тіко нас не чипайте, бо єслі, шо то ми можемо і ого_го!А в цілому це все це обман чи самообман.
Я спілкуюсь з деякими з Європи. Там вже серьозно готуються до можливої війни. Тому вони нам допомогають все більше і більше, бо розуміють, що вони ще не готові ментаьлно воювати, та перебудова економіки на майбутню війну, потребує часу.