Щирого українця, Пархоменко Олександра,
(хоча і запізненням) від щирого серця вітаю
з Днем народження!
День народження - особливий день!І коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається сповнений мелодій. Хай ніколи не згасає у Ваших очах чиста й світла радість,щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає. Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з Вами .Хай в Вашому житті він кожну мить обдарує ласкою святою... Нехай справжнє весняне тепло піклується про веселий настрій, спокій на душі та гармонію в житті! У цей святковий день від усього серця бажаю здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів. Нехай роки не затьмарюють радість і повноту буття. На щастя, на здоров'я, на благополуччя і сонячних променів ласку нехай буде багатою Ваша доля. Дорожче за людяність і милосердя немає в людині кращого. Тож хай сторицею повниться Ваша чаша, нехай чистими помислами струменить джерело Вашої доброти. Нехай до ста літ буде Вам з роси і води!
Бажаю грошей в кожній кишені, здоров'я в кожному органі, і гумору в
кожній клітині!